Aktuelt

Ingen nærkontaktar av den smitta har testa positivt, og etter nærare undersøking kan det tyde på at vedkomande er smitta på ei nødvendig flyreise innanlands.

Vestnes kommune har i kveld fått melding om eitt nytt smittetilfelle. Vedkommande er tilhøyrande i Vestnes og har testa positivt for covid-19. Smittekjelda er ukjend.

Vestnes kommune har fått melding om eit nytt smittetilfelle av covid-19. Det gjeld ein arbeidar som er i innreisekarantene ved VARD sin brakkerigg på Trohaugen som har testa positivt for covid-19, etter rutinemessig test tatt under karanteneopphaldet.

Det er bestemt at dei av helsepersonell som har mottatt dose 1 med Astra Zeneca no skal få tilbod om dose 2 med vaksinen frå Pfizer BioNTech etter ca. 12 veker.

Vestnes kommune søkjer etter personar som kan delta i koronavaksinering. Har du erfaring med å vaksinere og helsefagleg bakgrunn, ber vi om at du registrerer deg i skjema under.

I samband med smitteutbrota i Ålesund og Hustadvika har kriseleiinga i Vestnes hatt møte, og kome fram til at vi har kontroll på smittesituasjonen i kommunen. Kriseleiinga i Vestnes anbefalar likevel bruk av munnbind i butikkar, kjøpesenter og kollektivtransport i Vestnes kommune.

Det er påvist smitte ved fleire restaurantar og klesbutikkar. Har du besøkt nokon av desse stadane og får symptom? Då vil Ålesund kommune at du går i karantene og testar deg.

Da må du vere ekstra merksom på symptom på sjukdom. Ein tilsett er bekrefta smitta av korona, og kunder kan ha vore utsatt for smitte. Dette gjeld kunder som var innom butikken fredag 23. og laurdag 24. april.

Det blir førskuletreff ved Helland barneskule torsdag 6. mai kl.17:00. Invitasjon er sendt ut til føresette pr. e-post.

Vestnes kommune har fått melding om eit nytt smittetilfelle av covid-19. Det gjeld ein person som er i innreisekarantene ved VARD sin brakkerigg på Trohaugen som har testa positivt for covid-19 etter rutinemessig test tatt under karanteneopphaldet.