Aktuelt

Det er registrert smitte hos ein arbeidar som sit i karantene på Trohaugen. Personen var nærkontakt til arbeidaren som torsdag i førre veke testa positivt ved VARD Søviknes.

Vestnes kommune har no eit lågt smittetrykk på koronavirus i lokalsamfunnet. Dette ligg til grunn når kommunen no opphevar anbefalinga om å bruke munnbind på butikkar/kjøpesenter og når du reiser kollektivt i kommunen.

Det er påvist eit utbrot med covid-19 smitte i Rauma kommune. Vestnes kommune følgjer utviklinga og situasjonen tett.

Dei nye smittetala i Vestnes kommune siste døgn viser at ein person i innreisekarantene testa positivt på covid-19. Det gjeld ein arbeidar ved Vard sin brakkerigg på Trohaugen.

Kommunestyremøte den 28.01.2021 blei gjennomført på Teams.
Opptak frå møte finn du her:

Dei nye smittetala i Vestnes kommune siste døgn viser at to personar i innreisekarantene testa positivt på covid-19. Det gjeld ein arbeidar ved Vard sin brakkerigg på Trohaugen og ein arbeidar frå ein underleverandør av Aas Mek. Verksted.

Dei nye smittetala i Vestnes kommune siste døgn viser at 7 personar i innreisekarantene testa positivt på covid-19. Det gjeld 7 arbeidarar ved Vard sin brakkerigg på Trohaugen.

Frå 25. januar vil Vestnes kommune få nytt sentralbord og dermed nye telefonnummer.

Dei nye smittetala i Vestnes kommune siste døgn viser at ein person i innreisekarantene testa positivt på covid-19. Det gjeld ein arbeidar frå ein underleverandør av Aas Mek. Verksted.