Aktuelt

Vestnes kommune har som mål å halde vegane akseptable framkommelege og sikre, så langt vi greier med dei økonomiske rammer vi har. Vi seier oss leie for at det av og til skjer både teknisk og menneskeleg svikt som gjer at resultatet ikkje er heilt slik vi ønskjer.

Føremålet med planendringa er å flytte akvakulturlokalitet V-A-1 på Myrane, Rekdal, lengre vest. Endringa kjem som eit resultat av at ny kunnskap har gjort seg gjeldande.

Administrasjonssjefen viser til kommunestyret sitt vedtak i sak 4/2019 og sender med dette skuleutvalet sin rapport ut på høyring.

Vestnes kommune skal oppgradere to møterom med nytt AV-utstyr. I samband med dette skal det anskaffast nytt møteromsmøblement slik at dei aktuelle møteromma framstår som moderne og funksjonelle.

Varaordførar i Vestnes kommune Randi Bergundhaugen

Randi Bergundhaugen er fungerande ordførar i perioden 15. - 18. januar.

Distriktssjef for Skanska i Møre og Romsdal Åse Lien Kleppe og ordførar Geir Inge Lien signerte i dag kontrakt om bygging av det nye Helsehuset Stella Maris.

Økonomiplan 2019 – 2022 og budsjett 2019 har lege ute til offentleg ettersyn sidan 4.desember. Høyringsfrist var sett til 10. desember. Fristen var sett for å kunne sende ut alle innkomne merknader i innkallinga til kommunestyret.

Det vert ledig ei leilegheit ved Senior Plaza og ei leilegheit på Aktivitetssenteret. Søknadsfristen er 21. desember 2018.

Mentorordninga "Bonde hjelper bonde" har nå i to år vore prøvd i fleire regionar. Vårt fylke har foreløpig ikkje vore med i prøveordninga; men med støtte frå Fylkesmannen og Fylkeskommunen vil vi vere i gang frå 2019.

Vestnes formannskap har no gjort framlegg om økonomiplan 2019 – 2022 og årsbudsjett for 2019.