Aktuelt

Vestnes kommune opprettar frå i dag av ein eigen koronatelefon. Telefonen er open måndag - fredag kl 09:00 - 12:00 og ein ynksjer at alle som har spørsmål kring korona eller koronatesting ringer dette telefonnummeret.

Vestnes kommune inviterer til open anbodskonkurranse for brøyte- og strøkontrakter av kommunale vegar for perioden 2021-2024, samt eitt år opsjon.

Det er no ope for online booking for barn og unge 12 -17 år den 22. september. Vaksineringa foregår på Idahall, Tomrefjord

Vestnes kommune opnar no for moglegheit til koronavaksine 3. dose til dei med alvorleg nedsatt immunforsvar. Ta kontakt med legesenteret for timebestilling. 

Vestnes kommune har fått melding om tre nye smittetilfelle av covid-19, som har testa positivt ved innreise. Dei tilreisande har vore i karantene sidan ankomst Noreg, og er no i isolasjon ved VARD sin brakkerigg på Trohaugen.  

Ingen fleire har testa positivt på Covid-19 etter å ha fått svar på alle testane som vart tatt av nærkontaktar til smittetilfella på fredag. Dette betyr at det ikkje er naudsynt med tiltak i kommunen.

Vestnes kommune har i dag fått melding om at to personar har testa postivt for covid-19.

Du kan stemme på førehand fram til og med 10. september. Pr torsdag 9. september har 1351 personar førehandsstemt i Vestnes kommune - det er ny rekord. Vi oppfordrar så mange som råd til å førehandsstemme ved valet i år, dette for å minske risikoen for koronasmitte. 

Det er mulig å bestille time for vaksinering til i kveld for dei mellom fylte 12 år -17 år. Vaksineringa foregår på Idahall, Tomrefjord

Vestnes kommune opnar opp for vaksinering av barn og unge fødd i 2006, 2007 og 2008 i veke 37. Vi tek også med barn født i 2009, som er fylt 12 år. Vi opnar for digital påmelding onsdag den 8. september for vaksinering den 15. september.