Informasjon om koronaviruset

Oppdatert 29.09.2020, kl 09:01

Sjå samlesak om koronavirus for status på arbeidet i Vestnes                                                   Click here for information about the Coronavirus in English

Aktuelt

Distriktssjef for Skanska i Møre og Romsdal Åse Lien Kleppe og ordførar Geir Inge Lien signerte i dag kontrakt om bygging av det nye Helsehuset Stella Maris.

Økonomiplan 2019 – 2022 og budsjett 2019 har lege ute til offentleg ettersyn sidan 4.desember. Høyringsfrist var sett til 10. desember. Fristen var sett for å kunne sende ut alle innkomne merknader i innkallinga til kommunestyret.

Det vert ledig ei leilegheit ved Senior Plaza og ei leilegheit på Aktivitetssenteret. Søknadsfristen er 21. desember 2018.

Mentorordninga "Bonde hjelper bonde" har nå i to år vore prøvd i fleire regionar. Vårt fylke har foreløpig ikkje vore med i prøveordninga; men med støtte frå Fylkesmannen og Fylkeskommunen vil vi vere i gang frå 2019.

Vestnes formannskap har no gjort framlegg om økonomiplan 2019 – 2022 og årsbudsjett for 2019.

Vestnes kommune lanserer i dag nye nettsider.

Varaordførar i Vestnes kommune Randi Bergundhaugen

Randi Bergundhaugen (H) er fungerande ordførar i Vestnes kommune i perioden 3.- 19.desember.