Vestnes kommune signerte i dag kontrakt med Skanska om bygging av Helsehuset Stella Maris

Klikk for stort bilete

Distriktssjef for Skanska i Møre og Romsdal Åse Lien Kleppe og ordførar Geir Inge Lien signerte i dag kontrakt om bygging av det nye Helsehuset Stella Maris.

Dette er den største kontrakta Vestnes kommune har inngått noko sinne kan kommunalsjef Magne Værholm opplyse. Byggestart er planlagt til mars 2019 og helsehuset skal stå ferdig i desember 2020.

Frå signering i dag: Bak f.v. Birger Blindheim frå Skanska, Randi Bergundhaugen, Mona Janne Johansen, Magne Værholm og Greta Bjerke frå Vestnes kommune, Jon Kjetil Gram frå WSP og Kristi Skjegstad, frå Vestnes kommune. Signerar: Åse Lien Kleppe og Geir Inge Lien.

Prosjektleiing og Skanska - Klikk for stort bilete

Klikk for stort bilete

Fann du det du leita etter?