Gå til hovedinnhold Gå til søk
FramsidaSkip Navigation Links
Caching av siden 
Gå til hovedinnhold
View Part 

Ny hurtigbåt Molde - Helland - Vikebukt

Tide Sjø AS - romsdalsruta Foto: TideFrå 1. januar 2009 starta Tide Sjø AS opp med drift av hurtigbåtruter i Møre og Romsdal. Romsdalsruta mellom Molde - Helland - Vikebukt blir no trafikkert av hurtigbåten "Tidecruise" .

Billett-prisane blir som før, men reisande kan ikkje bruke verdikorta til Fjord1 MRF på hurtigbåten.

Verdikorta til Fjord1 MRF kan ikkje brukast på hurtigbåtane til Tide Sjø. Dei reisande kan kjøpe månadskort og ungdomskort for hurtigbåt, men opplegget med nye verdikort for hurtigbåtane er ikkje klart enno. Ein reknar med at dette er klart til påske. Folk med MRF-månadskort for hurtigbåt som ikkje har gått ut, får refundert restverdien frå Fjord1 MRF.

Med eit passasjertal på rundt 130.000 i året er ruta Molde-Vestnes avhengig av betydelege tilskot. Det er lagt opp til at båtruta skal drivast til den planlagte Tresfjordbrua står ferdig. Då kan den bli lagt ned, og reisande frå Vikebukt og bygdene rundt må køyre til Furneset for å komme til Molde. Kontrakten Molde-Vestnes gjeld til 2015.


Sjå rutetidene

Trafikkinformasjon frå Tide Sjø AS

Bestill SMS-varsling ved driftsavvik


Info 
Sist endret 07.01.2009 Reidun Bjølverud
Opprettet 06.01.2009 Reidun Bjølverud
Tips ein venn om denne sia Tips ein venn Registrer ei elektronisk tilbakemelding Tilbakemelding Skriv ut denne sida Skriv ut
Rediger 
Tips / del